vrijdag 18 oktober 2019

U als klant heeft een bepaald idee in het hoofd over wat de website moet doen, hoe die er uit ziet, wat de site moet opleveren.

Ik ga samen met u/jullie doornemen wat jullie wensen precies zijn. Belangrijk is dat de site gemaakt wordt met de bezoeker voor ogen. Wie bezoekt de site. Waar komt de bezoeker voor en wat wil de bezoeker graag zien. De site die U als klant graag wil is misschien niet de site die de bezoeker wil of zou moeten zien.
Met een duidelijk beeld van wat de site moet kunnen en hoe die er in grote lijnen uit ziet gaan we het ontwerptraject in. Ik werk nu één of meerdere voorbeelden uit en na een keuze gaan we die geheel uitwerken. Dit kan op een eigen domein, een subdomein of op mijn locale server.

Ook is dit het moment dat U als klant aan het werk moet. Het beeldmateriaal en de teksten worden aangeleverd. Samen wordt de structuur van de site uitgewerkt en alle data wordt ingevoerd. Dit ontwikkeltraject geeft u al een heel duidelijk beeld hoe de site er uit ziet en hoe deze gaat werken. U kan al mee kijken achter de schermen hoe de administratiekant van de site er uit ziet en wat u zelf na oplevering kan of wil doen.

Op een bepaald moment is de site zover dat deze 'live' gaat. Ook wordt op dat moment de SEO (search engine optimization) toegevoegd. U wil tenslotte dat de site ook gevonden wordt op het internet.
Hier aangekomen zijn we vooral bezig om nog kleine foutjes er uit te halen. Zoals bij elke oplevering blijken er talloze punten en komma's op de verkeerde plek te staan. Hiervoor nemen we altijd de tijd.

Zoeken

Check je domeinnaam

Domein Naam :
Check alle domein extensies
.com
.net
.info
.org
.biz
.eu
.edu
.nl

Werken met Joomla!